Overvaller aangehouden

politie05De politie heeft maandagmiddag rond kwart voor vier een verdachte aangehouden op een metrostation Spijkenisse Centrum.

Bij een winkel aan de Lenteakker werd kort ervoor een medewerker bedreigd door een man met een mes. De overvaller riep dat hij geld wilde hebben.

Een vrouw die ook aanwezig was in de winkel is naar buiten gerend en heeft vanuit daar de politie gebeld. De politie kreeg een signalement door van de verdachte. De man rende de winkel uit richting het metrostation de Akkers om vervolgens de metro de nemen naar Spijkenisse Centrum. De agenten die dit ook begrepen hadden hebben de man daar aangehouden. De 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl