Parken Waterland weer schoon

schoonmaak park waterlandDe actie is gestart rond 11.00 uur en stopte 13.00 uur waarna de deelnemers aan deze actie een heerlijke lunch aangeboden hebben gekregen.

Tijdens deze lunch was er natuurlijk de broodnodige tijd om elkaar wat beter te leren kennen.

In totaal hebben er in de drie parken ongeveer 45 personen meegeholpen waaronder vele uit de politiek. Gezamenlijk hebben zij een redelijke hoeveelheid zwerfafval uit de parken weten te verzamelen zowel van de grond als uit het water.

Voor de sloten en singels hadden ze de beschikking over grote visnetten welke beschikbaar waren gesteld door Reinis. Wel was het duidelijk dat door de frequente acties en de voorlichting en medewerking op de scholen er minder dan voorgaande jaren aan zwerfafval aanwezig was. Op zich is dat natuurlijk een fantastische constatering.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl