Vandaag in wegmisbruikers: Parkeren doe je zo

parkerendoejezoEn dan nu in wegmisbruikers, een notoire foutparkeerster, haar komen we flink aangeschoten tegen op de Hellevoetse Achterweg.

Deze wegmisbruikster parkeerde haar wagen te snel langs de kant van de weg na een dollemansrit waarbij alcohol in het spel was. Onze agenten Sjaak en Harrie hebben nog net geen doldwaze toeren hoeven uithalen om bij de automobilist te komen.

Onduidelijk was wat de veroorzaker van deze auto bezielde om de auto hier te parkeren.

Tja, de aanleiding is inmiddels duidelijk: de melding van een auto te water, kwam rond 19:00 uur maandagavond binnen. Toen de politie ter plaatse kwam was de 53 jarige bestuurster uit Hellevoetsluis al zelfstandig uit de auto geklommen. Ambulancepersoneel constateerde dat de vrouw geen letsel had.

Een afgenomen blaastest, bleek positief, 415 ugl was de uitslag, wat ongeveer het dubbele is van wat is toegestaan om nog een auto te mogen besturen. De vrouw is aangehouden. 

© Foto: Rob den Haan voor VPinfo.nl

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl