Parkeren op straat een kweling

realtime-parkerenLangzaam maar zeker wordt de politiek in Spijkenisse wakker. Het parkeren bij de nieuwe parkeerautomaten is een ramp. Jongeren “begrijpen” het nieuwe systeem nog wel en halen, wanneer het systeem zijn werk doet, relatief snel een kaartje uit de automaat. Maar anderen doen er soms wel een minuut of drie over.

In-Spijkenisse.nl vroeg via haar Facebookpagina om reacties. Hieronder een aantal en ze spreken voor zich. 

Melanie Blanken: Zwaar irritant.

Hannie van Santen: Zo min mogelijk, ik vind het een rampenplan en wijk daarom wel eens uit naar Hoogvliet.

Heidi Hengelmolen-Holster: Ik ga naar Hoogvliet of Hellevoetsluis of de kleine winkelcentra. Maar nooit naar Spijkenisse centrum met betaald parkeren. En al helemaal niet als je je kenteken in moet voeren. Ik hou niet van die voelsprieten van de overheid. Bovendien, als ik een uur parkeren zou betalen, waarom zou ik dat niet met iemand mogen delen. Is net alsof ik een pak koekjes koop, de helft eet en de winkel dan de andere helft opnieuw laat verkopen. Rare dingen allemaal. Soms schaam ik me om in Spijkenisse te wonen.

Peter Fishbone: Heel erg vervelend en tijdrovend systeem. Al mensen gezien die hem uit ergenis in de parkeergarage gingen parkeren.. Ik zeg weg ermee

Ron Den Exter Heel vervelend apparaat, ik zet hem wel in de parkeer garage

En wat is jouw mening?

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl