Pechtold feliciteert Jan Remmert Fröling met D66-lijsttrekkerschap

pechtoldDe aftrap van de D66 verkiezingscampagne was voor Hellevoetsluis in het Tweede Kamergebouw in Den Haag.

Samen met kandidaat raadsleden voor D66 van 252 andere gemeente waren Jan Remmert Fröling en Mieke Bakker naar Den Haag getogen voor de landelijke aftrap van de campagne.

Ze werden in de bekende wandelgangen even persoonlijk gefeliciteerd met hun kandidatuur en sterkte toegewenst met de verkiezingen door Alexander Pechtold. Dat deze bekende Hellevoeters even door een bekende Nederlander aangesproken werden komt natuurlijk niet alleen door hun plaats op de lokale lijst, maar ook doordat Jan Remmert de afgelopen tijd op het landelijk bureau van D66 heeft gewerkt.

Met deelname van D66 aan Hellevoetsluis met 10 kandidaat raadsleden komt het totaal aantal kandidaten voor D66 op ruim 3400 en kan 80% van de Nederlandse bevolking op een D66 kandidaat stemmen in zijn of haar gemeente.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl