Peter Hofman lijsttrekker bij de VVD Hellevoetsluis

peterhofmanTijdens een druk bezochte ledenvergadering van VVD Hellevoetsluis hebben de liberalen de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010 vastgesteld.

De nieuwe lijsttrekker Peter Hofman is unaniem door de VVD leden gekozen.

De VVD zet in op een goede mix tussen ervaren politici en nieuwkomers. Lijsttrekker Peter Hofman is zeer tevreden met de lijst. Met deze fantastische club mensen bieden we de Hellevoetse inwoners de zekerheid dat we de komende jaren het liberale geluid optimaal kunnen laten horen. Niet alleen ervaren raadsleden spelen een belangrijke rol, ook nieuw talent. Met dit VVD team gaan we hard werken aan een financieel gezond, filevrij en veilig Hellevoetsluis.

De liberalen blijven ook een waakhond voor lage lokale lasten. De top van de VVD kandidatenlijst is als volgt samengesteld:

1. Peter Hofman
2. Marja Roza – de Pijper
3. Cees van Leeuwen
4. Rob Slavenburg
5. Henk van der Wiel
6. Ed Weeder
7. Ger van der Engel
8. Ahrend Siebelhoff
9. Aart-Jan Spoon
10. Jan van Leeuwen.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl