Plaats-Delict winnaar Grote Prijs Rijnmond & Voorne Putten 2010

gprvp-winnaars2010De winnaars van de Grote prijs RVP 2010 zijn bekend. Plaats-Delict was sterkste band die vrijdag 04 juni tijdens de finale in TexMex speelden. De band mengt rauwe rock, beukende beats, vette synths, flowende nederhop met een vleugje zang tot Urban Rock.

De zes koppige live band uit Rotterdam spreekt een breed publiek aan en heeft als voornaamste doel samen met het publiek los gaan, op alle in en outdoor Festivals.

SPUM speelde met veel passie en behaalde slechts met 1 punt verschil van Plaats-Delict de tweede plaats. Als derde is de metal band Librium geëindigd. Al de bands die de 1e, 2e en 3e plek wisten te bemachtigen hebben sowieso een betaald optreden verdiend in Texmex en de Mach. Plaats-Delict zal onder meer te zien zijn op het Spijkenisse Festival, Rockanje Live, Wallenpop, Stompin Festival en bij Rockinfuus in de WATT.

 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl