Hamer, Ploumen en Plasterk komen naar Spijkenisse

plasterk

Mariëtte Hamer, voorzitter van de Tweede Kamerfractie van de PvdA en Lilianne Ploumen, landelijk voorzitter van deze partij, bezoeken op vrijdag 5 februari Spijkenisse.

Vanaf 13.30 uur bezoekt Mariëtte Hamer Spijkenisse-centrum en het Zorg- en Werkplein, met als doel zo veel mogelijk Spijkenissers te ontmoeten.

Mariëtte Hamer is fractieleider van de PvdA in de Tweede Kamer met in haar portefeuille o.a. werkgelegenheid en zorg. Tijdens haar bezoek wil ze graag van inwoners horen waar zij in het dagelijks leven op het gebied van wonen, leven en werken in onze gemeente mee geconfronteerd worden. Later op de dag komt ook Lilianne Ploumen, landelijk voorzitter van de PvdA, op bezoek. Zij zal zich aansluiten bij de campagneactiviteiten van de PvdA-Spijkenisse. Samen met lokale politici en kandidaat-raadsleden gaat zij van deur tot deur om te vragen hoe de bewoners van Spijkenisse zich voelen in hun wijk. Mogelijke suggesties voor verbeteringen in de leefomgeving worden opgepakt door de plaatselijke PvdA-vertegenwoordigers.

Bezoek Plasterk vervalt

Minister Plasterk heeft zijn geplande bezoek aan Spijkenisse afgezegd door ectra vergaderingen in de Tweede Kamer. Hij hoopt op een later tijdstip alsnog een keer naar Spijkenisse te komen.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl