Podium voor PRC Delta

prc-delta-podiumZondag zijn er 2 dames van de France Limousin/Lindeloof/de Rijke ploeg van start gegaan in Oud-Gastel te weten Dominique van Santen uit Rozenburg en Janine van der Meer uit Vierpolders.

Bij een strakke wind maar wel droog gingen zij al snel van start. Janine van der Meer zat al gelijk mooi voor in en reed een mooie strakke koers, zij wist bij een massa sprint een knappe 3e plek te veroveren en moest Ashlyn van Baarle en Helena van Leijen voor laten gaan.
Dominique van Santen eindigde in het tweede peloton, zij voelde zich al een stuk beter, herstellende van de ziekte van pfeiffer had ze een goed gevoel om langzaam terug te komen.

Jeugd PRC Delta op podium in Rockanje

De jeugdronde van Rockanje heeft Zaterdag 4 podiumplaatsen opgeleverd bij de jeugd.
In categorie 5 won Daan Sintmaartensdijk uit Zuidland de 1e plaats en wist Mario Poldervaart, ook uit Zuidland, een 3e plek te veroveren , in categorie 7 reed Martijn van Dam uit Heenvliet naar de 2e plaats en in categorie 6 werd Chanella Stougje uit Zuidland 3e.

Niet op het podium, maar wel in de top-10 finishte Kevin Inkelaar als 10e in categorie 6, Delore Stougje als 8e in categorie 5, Angelique van Santen als 9e in categorie 3 en in categorie 2 werd Roel van Sintmaartensdijk 5e en Jasper Kraaijenbrink 10e.

In Rockanje kwamen ook de junior dames en nieuweling meisjes in actie en die wedstrijd leverde een 6e plaats op voor Sophie de Ruijter die in Zoetermeer woont, maar fietst voor de junioren vrouwenploeg van France Limousin/Lindeloof/de Rijke. De Ruijter moest door een slechte loting geheel achteraan starten maar reed zich in de loop van de wedstrijd nog aardig naar voren. Ook Janine van der Meer uit Vierpolders heeft een goede koers gereden en werd mooi 4e bij de nieuweling meisjes.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl