Poging om 72 jarige man te overvallen mislukt

politie07Drie, vermoedelijk gewapende jongens, hebben zondagavond geprobeerd een 72-jarige inwoner van Hellevoetsluis te overvallen.

De man die met zijn vrouw in hun woning aan de Mauritsplaats was, hoorde rond acht uur dat er aan de voordeur werd gemorreld. Beiden dachten dat het hun kleinzoon was, die de hond zou uitlaten.

Toen de man de deur opende zag hij drie jongens waarvan er één riep dat het een overval was. Hierop riep de man: ‘Maak dat je wegkomt’, waarna het drietal ervandoor ging. Eén van de jongens had vermoedelijk een vuurwapen in zijn hand.

Door de echtgenote van de man is direct 112 gebeld. De gewaarschuwde agenten stelden direct een onderzoek in de omgeving in. Helaas zijn de verdachten niet aangetroffen. Er is niemand gewond geraakt. Het onderzoek wordt voortgezet.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl