Politiek Debat in Bibliotheek Spijkenisse Live te horen via VPinfo.nl

debat-spijkenisseOp zaterdag 20 februari vindt hét politieke debat van deze lokale verkiezingen plaats in Bibliotheek Spijkenisse.

Voor iedereen die niet naar de bibliotheek kan komen, is er de optie om het debat via vpinfo.nl te beluisteren.

Het Lijsttrekkersdebat begint om 16.00 uur, maar vanaf 15.00 uur start de uitzending op internet via VPinfo.nl.

john-bakkesIrene Hoogenraad, Wilma van der Wende en John Bakkes (voormalig hoofd communicatie gemeente Spijkenisse) zullen namens VPinfo.nl live verslag doen, verschillende lokale politici interviewen en tijdens het napraten vragen stellen aan lijsttrekkers, die via de website zijn ingediend.

Alle lokale politieke partijen zijn door hun lijsttrekker vertegenwoordigd en nemen deel aan het debat. De voorzitter deze middag is, een geroutineerde en onafhankelijke gespreksleider uit de regio, Suzanne Mulder. Het doel van dit debat is zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige wijze te laten kennismaken met de verschillende standpunten van onze lokale politieke partijen.

Door de samenwerking met VPinfo.nl kunnen we nog meer mensen bereiken! Wij willen u informeren over de samenleving waarin u woont en de keuze die u kunt gaan maken. Door het deponeren van verschillende stellingen over bijvoorbeeld cultuur, werkgelegenheid en veiligheid komt u erachter waar de verschillende partijen voor staan.

Wilt u komen? De bibliotheek verzorgt uiteraard een hapje en een drankje voor alle bezoekers. Toegang is gratis!

Liever luisteren? Vanaf 15.00 tot +/- 18.30 is het debat live te volgen via deze website

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl