Prima tijden gelopen bij SPARK

sparkOnder goede weersomstandigheden werd er zondag goed gepresteerd tijdens het SPARK Loopcircuit.

Op de hoofdafstand, 10 EM, behaalde Folkert v.d. Krol (Energie) de overwinning in 58.57, op ruim vier minuten gevolgd door de nummer twee, Paul Keehnen (TVS’90). Op de 10 km finishte Jelle Enthoven van Loopgroep PK als eerste, zijn tijd was 34.44.

Bij de dames passeerde Elsemieke de Vos (SPARK) als eerste de finish in 40.18. Bij de 5 km won Richard de Groot, eveneens Loopgroep PK, in 16.42.

Dit betekent een snelheid van bijna 18 km per uur. Marja Zwijnenburg van AV Waterweg won in 21.56.

Ook de jeugd was goed vertegenwoordigd, de 1200 m was een prooi voor Thomas Bordewijk, 5.08 en Nina Fonseca (SPARK), 5.12; op de 600 m wonnen Niels Flanderijn ( SPARK), tijd 2.29 en Jitske Weersma (SPARK), 2.36. Ondanks de concurrentie van diverse grote wedstrijden in de regio was de organisatie tevreden over het aantal deelnemers.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl