Prognoses wat zeggen die ons nou?

prognose1Ziet u ze ook? Die prognoses voor het stemgedrag van onze inwoners op VPinfo? Met een glimlach loop ik de lijst na. TON en LPF doen het goed.

Maar zou het misschien, heel misschien, zo kunnen zijn dat de gemiddelde stemmer op VPinfo nou juist geen afschildering is van gemiddelde inwoner van Spijkenisse?

Zou het misschien zo kunnen zijn dat de gemiddelde stemmer van onze gemeente het heel druk heeft met werk, sport en leven? Grappig, laat nu net daar de grootste aanhang van ONS zich tussen bevinden.

Overigens heb ik bewondering voor de ‘radiostilte’ van diezelfde partij. Ze gaan het dus gewoon weer glansrijk winnen. Dit terwijl wij met elkaar heel druk bezig zijn onze eigen mening te verkondigen, ondergetekende incluis. Ja, er komt wel meer kijken bij een gemeenschap voor je te winnen dan het schrijven op een nieuws en opiniesite.

Complimenten ONS. En natuurlijk hoop ik dat jullie niet zo groot blijven. Gewoonweg omdat de democratie m.i. meer gebaat is bij ruimte tot discussie. Tegelijkertijd zie ik nauwelijks enig alternatief.

 

Angelique Bolk

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl