Programma VVD Hellevoetsluis bekend

vvd-stembusAls één van de eerste partijen in de regio heeft de VVD Hellevoetsluis haar verkiezingsprogramma (pdf) naar buiten gebracht.

Zij wil zich inzetten voor een 4-baans N57, een filevrij Voorne, uitbreiding van het winkelcentrum met 10.000m2 en Hellevoetsluis moet zich in de ogen van de plaatselijke VVD meer promoten als vestingplaats voor vrijetijdsbesteding.

Dit en veel meer andere punten staan te lezen in het verkiezingsprogramma 2010-2014 dat op de website van de VVD Hellevoetsluis te lezen valt.

Zoals bijna standaard bij iedere VVD krijgt veiligheid weer een hoop aandacht. Er moeten meer BOA’s komen, Projecten als lokauto’s en fietsen krijgen steun van de VVD en vooral de aanpak van drugs moet actiever.

Opvallend is dat de VVD Hellevoetsluis in haar programma weinig aandacht besteed aan samenwerking op het eiland. Hoewel de VVD zich zegt in te spannen voor een gezond financieel beleid van deze gemeente, verspild zij weinig woorden aan de voordelen van schaalgrootte die behaald kan worden door samenwerking tussen gemeenten op het eiland.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl