PvdA in actie met opgepimpte bakfiets

De PvdA heeft afgelopen koopzondag 3 juni rozen uitgedeeld op het Uitplein in het Centrum van Spijkenisse. De PvdA presenteerde hierbij haar nieuwe vervoersmiddel, namelijk een bakfiets in de kleuren van de partij.

De lokale afdeling van de PvdA in Spijkenisse staat elke koopzondag in het Centrum van Spijkenisse om contact te maken met de inwoners van Spijkenisse.

Naast het aanwezig zijn in het Centrum zoekt de PvdA bewoners ook op in de wijken. Dit fenomeen wordt canvassen genoemd. De PvdA vindt het erg belangrijk om intensief bezig te zijn met de bewoners onder het motto: “Spijkenissers kunnen de PvdA nog veel meer vertellen.” De vernieuwde bakfiets zal de komende tijd gebruikt worden als herkenbaar aanbeeld in de straten van Spijkenisse.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl