PvdA-Spijkenisse: Kwaliteit in leven, wonen en werken

pvda-2010‘Wij zijn klaar voor de campagne!’, zo stelt de PvdA-Spijkenisse. Na het vaststellen van de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma kunnen de plaatselijke PvdA’ers aan de slag.

Onder leiding van lijsttrekker Sylvia Broekmeulen zal de PvdA-Spijkenisse zich de komende maanden profileren met het verkiezingsprogramma.

De officiële aftrap zal op 9 januari worden gegeven bij de nieuwjaarsbijeenkomst in het Atlas Hotel vanaf 14:00 uur.

Aan het verkiezingsprogramma is door vele leden meegeschreven. Dit heeft er toe geleid dat er een krachtig en evenwichtig verkiezingsprogramma is ontstaan. Enkele speerpunten uit het verkiezingsprogramma zijn: eerst ontsluiten dan bouwen; groen blijft groen; iedereen doet mee; aandacht voor talent; prettig samenleven in de wijk; veilig voelen en respect voor elkaar.

De komende weken zullen deze speerpunten breder en specifieker worden uitgedragen. De campagne is hierbij erg belangrijk,want de PvdA-Spijkenisse wil het verschil maken met een goede campagne met goede standpunten. De grote motivator achter de campagne is Wouter Struijk. Hij wil dat alle Spijkenissers weten waarvoor zijn partij staat. ‘We hebben een super campagne in ontwikkeling, en ik heb hiervan hoge verwachtingen’, zegt hij. ’Maar ik kan het niet alleen! Gelukkig hebben we een hoop sterke en enthousiaste mensen binnen de partij die willen helpen.’ De PvdA-Spijkenisse trekt flink ten strijde met een lokaal en wijkgeoriënteerde aanpak.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl