PvdA Spijkenisse loopt uit voor Spark Marathon

Dit jaar organiseert atletiekvereniging Spark alweer de 7e editie van de Spijkenisse Marathon. Het PvdA sportteam uit Spijkenisse zal zich ook dit jaar van haar sportieve kant laten zien op dit mooie evenement.

De editie van vorig jaar zullen veel deelnemers niet snel vergeten. Deze begon met donder, bliksem en een fikse hagelbui. Uiteindelijk kwam het zonnetje door en werd het een prachtige dag, ook op sportief gebied. Grenzen zijn verlegd en PR’s werden verbroken.

Daarom is ook dit jaar het sportteam van de PvdA Spijkenisse weer vertegenwoordig op verschillende afstanden. Voor diegene die de marathon namelijk net even te ver vinden, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een 5km, 10km, of een halve marathon te lopen. Voor ieder wat wils dus!

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl