PVV (Geert Wilders) komt naar Spijkenisse

geertwilders-bezoekt-spijkenisseDe Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders verwacht blijkbaar veel stemmen te gaan halen in Spijkenisse.

Daarom komt de partij (en zeer waarschijnlijk Wilders zelf) op 5 juni naar Spijkenisse toe, om stemmen te trekken voor de Tweede Kamer verkiezingen die een aantal dagen later gehouden worden.

Tijden en de exacte plaats waar Geert en zijn team campagne gaat voeren is nog niet bekend. Wel zal hij diezelfde dag ook Rotterdam bezoeken om stemmen te werven. Spijkenisse is voor de PVV een redelijk belangrijke stad. Tijdens de verkiezingen voor het Europese Parlement bleken enorm veel stemgerechtigden te hebben gekozen voor zijn partij. Vandaag werd tevens bekend gemaakt met welke mensen de PVV meedoet aan de verkiezingen.

Bron foto: PVV

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl