Raadslid

alexanderscheekRaadslid van de gemeente Spijkenisse, volksvertegenwoordiger, zo mag ik mij vanaf donderdag 11 maart gaan noemen!

Voor diegene die niks met politiek hebben waarschijnlijk geen ‘big deal’ maar voor mij echt een ‘dream come true’

Het zijn van volksvertegenwoordiger is een eer die wat mij betreft vaak genoeg wordt onderschat. In Spijkenisse betekent het dat je met 34 andere vertegenwoordigers namens ruim 70.000 inwoners de politieke kaders en daarmee de leefomstandigheden in Spijkenisse bepaalt; Hoe groen moet de stad zijn, wat doen we aan bereikbaarheid, hoe financieren we de boel, hoe zorgen we dat iedereen mee kan doen! Een ongelooflijke verantwoordelijkheid.

Mijn dank gaat dan ook echt uit naar iedereen die de VVD-Spijkenisse hun stem hebben gegeven en in het bijzonder naar de mensen die mij de afgelopen dagen met ongelooflijk lieve en motiverende mailtjes hun vertrouwen hebben gegeven en daarmee ook een van mijn dromen in vervulling hebben laten gaan!

Jullie gaan vanaf deze plek nog genoeg van mij horen en ik benadruk nogmaals, laat via de diverse kanalen ook jullie geluid horen. Ik wil het de komende 4 jaar vooral samen met jullie gaan doen!

Alexander Scheek

{BANNER}

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl