Rare actie bij PRAXIS Spijkenisse

praxis1Ja, iedereen kent de kreet wel: “Actie, bij PRAXIS”. Nu krijgen wij als consument wekelijks een hele stapel folders op de mat, keurig in een plastic zakje.

Dit zakje is handig want zo kan je het makkelijk ongeopend in de kliko van Reinis gooien. Heel soms maken wij wel zo’n zakje open. Meestal als tijdverdrijf.

Zo ook vandaag. Ons oog viel op de onderstaande advertentie. Maar wacht eens…… er klopt iets niet……… bestudeer het plaatje even goed……..

praxis2

 

 

Gezien? Er staat namelijk dat u als klant 2.5 liter gratis krijgt. Ja, echt waar GRATIS! Dus u hoeft maar 10 liter af te rekenen. Toch? FOUT, Bij Praxis Spijkenisse betaalt u gewoon voor uw GRATIS 2.5 liter!

Rekent u even mee? Volgens de advertentie is 1 liter € 2.80. Dit maal 10 liter is volgens ons slechts 28.– euro. Maar PRAXIS Spijkenisse houdt van actie en dus betaalt u 35.- euro. Inderdaad, het verschil van 2.5 liter GRATIS mag u gewoon afrekenen.

Oja, voor de zekerheid nog even de folder goed bekeken. Maar helaas voor PRAXIS, de standaard vermelding: “druk en zetfouten voorbehouden” ontbreekt. Met recht een rare actie van PRAXIS Spijkenisse……!

(Advies: print uit en betaal slechts 28.- euro! En voor de directie van PRAXIS Spijkenisse, zo ziet u maar weer eens dat online adverteren werkt)

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl