Regio Soccer Event

regio-soccerOp zondag 30 mei 2010 wordt er in Hellevoetsluis door stichting PUSH en SWS jong het Regio Soccer Event georganiseerd. In totaal gaan 8 verschillende teams uit diverse plaatsen uitmaken wie de beste is.

De plaatsen waaruit de teams geselecteerd worden zijn: Hellevoetsluis, Westvoorne, Brielle, Bernisse, Rozenburg, Schiedam en Rotterdam.
Het Regio Soccer Event vindt plaats in sporthal de Eendraght in Hellevoetsluis van 12.00 t/m 17.00 uur.

Tussen de wedstrijden door zullen er ook een aantal spectaculaire shows gegeven worden door een dansgroep, de Brassband en de muziek wordt gedaan door DJ Aldair Silva. Tevens heeft de organisatie balvirtuoos Randy Koetsier geregeld van Soccer Show Down om zijn tricks en trucs te laten zien.

Ben je benieuwd hoe deze dag eruit gaat zien en wie er als winnaar met de fel begeerde beker naar huis gaat. Kom dan kijken tussen 12.00 t/m 17.00 uur in sporthal de Eendraght in Hellevoetsluis!

Bel naar 0181.316688 en vraag naar Jeffrey Emor of Dennis Zwarts.regio-soccer2

 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl