Rijbewijs kwijt na aanrijding met veel schade

De verkeersongevallengroep van de politie Rotterdam-Rijnmond stelt een onderzoek in naar een aanrijding op de Rijksstraatweg waarbij een man licht gewond raakte en acht auto’s beschadigd. Een 27-jarige automobilist uit Hellevoetsluis, kwam uit de richting van Brielle en reed achterop een auto die voor hem reed.

Deze auto reed vervolgens weer tegen een andere auto en dit alles zorgde voor een kettingreactie. In totaal werden vijf rijdende en drie stilstaande auto beschadigd.

Een van de bestuurders, een 56-jarige Spijkenisser is met lichte verwondingen overgebracht naar het Van Weel Bethesda Ziekenhuis in Dirksland.

Van de bestuurder die in eerste instantie tegen zijn voorganger reed, is het rijbewijs ingevorderd.

De Rijksstraatweg is voor een gedeelte afgesloten geweest tot tien uur ’s avonds. Zeven auto’s moesten worden weggetakeld.

{BANNER}

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl