Rijdende rechter betaalt de rekening niet

frankvisserZo oordeel je jarenlang zelf over het (vaak) onbeschofte gedrag van andere mensen en zo word je er zelf van verwittigd…

Rijdende Rechter mr. Frank Visser is in de problemen gekomen omdat hij een rekening van een lunch niet zou hebben betaald, zo meldt de Telegraaf.

Visser en tien andere NCRV-medewerkers genoten half juli in restaurant Aquarius in Hellevoetsluis van soep met broodjes. Na de maaltijd bleek niemand in het gezelschap genoeg geld bij zich te hebben om hiervoor te kunnen betalen.

Het restaurant werd daarop gesommeerd een rekening voor het bedrag van 218,55 euro te sturen. Daar begonnen de problemen. Productiebedrijf IDTV weigerde de rekening namelijk te betalen.

De eigenaar van het restaurant is ondertussen twee facturen en talloze telefoontjes verder. De paar honderd euro heeft hij nog steeds niet mogen ontvangen.

‘De laatste keer zeiden ze dat ik maar af moest wachten of en wanneer ik mijn geld zou krijgen’, vertelt hij woedend. ‘Je zou toch denken dat juist medewerkers van De Rijdende Rechter op een correcte wijze met anderen omgaan.’

Volgens IDTV is er iets misgegaan in de administratie. Op de rekening zou niet duidelijk genoeg vermeld staan dat het voor het productieteam van De Rijdende Rechter was. Daarop is om een nieuwe rekening gevraagd.

‘We zijn een groot bedrijf, dus het kan even duren voordat een factuur wordt voldaan, maar dat gebeurt zeker wel’, aldus een woordvoerster. Het productiebedrijf van De Rijdende Rechter meldt dat de rekening inmiddels alsnog is betaald en dat het geld binnenkort op de rekening van de restauranteigenaar staat.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl