Rita Verdonk, op 6 februari in Spijkenisse

ritaverdonkOp zaterdag 6 februari komt Rita Verdonk naar Spijkenisse.

Zij bezoekt samen met de afdeling van Trots op NL Spijkenisse om tien uur Stichting Humanitas aan de Eikenlaan 35 alwaar zij in gesprek zal gaan met de bewoners van dit zorgcentrum.

Volgens deze partij zijn met name de oudere inwoners en de hulpbehoevenden van Spijkenisse zijn zeer ontevreden over het huidige college dat, volgens hen, er alleen is voor de jongere inwoner van Spijkenisse. Het inventariseren van de behoeften van deze, vergeten, groep is een uitstekende graadmeter voor de partij en zij wil meenemen in haar programma voor de komende raadsperiode.

Rond 11 uur zijn Mw Verdonk en de afdeling te vinden op Het Akkerhof. De wijk De Akkers is al langere tijd het zorgenkind van Spijkenisse. Verdonk zal een kijkje nemen in deze wijk om aan te tonen dat zij, met haar partij, deze wijk niet vergeet in de raadsperiode die voor haar ligt. Tijdens dit bezoek zal geluisterd worden naar de suggesties en ideeën van de bewoners in deze wijk om tot goede oplossingen van de problemen te komen.

Als afsluiter begeeft Rita en haar partijgenoten zich naar Spijkenisse-Noord, daar zal Verdonk kennis maken met een van de eerste nieuwbouwwijken van Spijkenisse. Wandelend door deze wijk zal de nieuwe woonboulevard ook bezocht worden. In deze wijk heeft men veel last van sluipverkeer op de aansluiting van de Sportlaan en de Groene Kruisweg. Het is Verdonk duidelijk dat een derde ontsluitingsweg, mogelijk een A4-Zuid, voor Spijkenisse noodzakelijk is. Een landelijke lobby hiervoor kan met haar hulp in gang worden gezet zodat de aanleg hiervan niet lang meer op zich hoeft laten wachten.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl