Rommelmarkt Tinte

rommelmarktOp paaszaterdag 3 april wordt door de Stichting Tinte 400 de jaarlijkse Tintese rommelmarkt georganiseerd.

Als altijd worden de kramen van de markt geplaatst langs de Kade en wordt het terrein achter gebouw de Odiaan omgetoverd tot een heus meubelplein .

Op dit plein staat ook de kraam waar in de nacht voorafgaand aan de rommelmarkt al wordt gestart met het bakken van de, inmiddels eilandelijk geprezen, overheerlijke Tintese oliebollen.
Maar er is meer! In de Odiaan is een tijdelijke ingericht bruin café waar de marktbezoeker terecht kan voor een verse bak koffie of thee of voor een andere versnapering. Direct daartegenover draait vrijwel de gehele dag het rad van avontuur en zullen veelal jeugdige lotenverkopers u proberen over te halen tot de aanschaf van een of meerdere loten.

Wie zijn geluk nog verder wil beproeven kan ook terecht bij het verlotingbord.

En dan zijn er natuurlijk de diverse kramen met daarin, veelal zeer goed gesorteerd, de verschillende verkoopwaar: elektrische apparatuur, radio’s, televisies en computers, lampen, grammofoonplaten, video’s en cd’s , agrarische producten uit de nabije omgeving, huishoudelijke artikelen, boeken, oud ijzer, fietsen, witgoed, campingartikelen, kleding, lederwaren, potten en pannen, riet, schilderijen kerst-, paas- en crea-artikelen, bloemen en planten, bloemstukjes, wafels, curiosa en meer.

De Tintese rommelmarkt, doorgaans de eerste in het seizoen, staat alom bekend om de gezellige sfeer die er heerst en is de moeite van een bezoekje zeker waard. De markt start zaterdagmorgen om 9.00 uur precies. De eindtijd voor dit jaar is vastgesteld op 15.00 uur in de middag!

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl