RPZ Hellevoetsluis breidt uit met longarts

dr-degrootMaandag 1 februari start het Ruwaard van Putten Ziekenhuis de eerste dagpolikliniek in Hellevoetsluis.

Sinds maart 2007 biedt het RPZ de inwoners van Hellevoetsluis al een avondpolikliniek voor meerdere specialismen, zoals cardiologie, chirurgie, gynaecologie, interne geneeskunde en kindergeneeskunde.

De meerwaarde voor de inwoners van Hellevoetsluis is, dat men daar buiten werktijd en toch dichtbij de medisch specialist kan bezoeken.

Per februari begint dokter R.E.B. de Groot, longarts, met een dagspreekuur in Helius Medisch Centrum, Schelpenpad 2b.

De avondpolikliniek van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis loopt erg goed. Veel patiënten waarderen deze avondmogelijkheid bijzonder en kiezen daarom voor dit ziekenhuis, zo is gebleken uit de evaluatie en patiënttevredenheidsmeting. Tevens geven inwoners en huisartsen uit Hellevoetsluis aan, dat zij ook graag een mogelijkheid willen hebben om overdag RPZ-specialisten te ontmoeten binnen de eigen woongemeente. Die mogelijkheid biedt het RPZ nu, als eerste, voor het specialisme longziekten.

De verwachting is, dat ook deze dagpolikliniek zal gaan groeien en meerdere specialismen uit het Ruwaard van Putten Ziekenhuis spreekuur zullen gaan houden voor inwoners uit Hellevoetsluis.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl