Ruim 30 genomineerden voor de Vrijwilligersprijs

Dit jaar zijn 31 personen en organisaties aangemeld voor de Vrijwilligersprijs 2012. Wethouder Dirk van der Schaaf reikt deze prijs op 19 maart uit aan een jonge vrijwilliger tot 23 jaar, een vrijwilliger en een vrijwilligersorganisatie.

De selectiecommissie, bestaand uit Bart Bussink van het jongerenpanel, An Pothof van de WMO adviesraad, Wendy Groenewegen, Xandra Deelen van de Vrijwilligerscentrale en wethouder Dirk van der Schaaf, heeft de lastige taak gehad om uit al die genomineerden de winnaars te kiezen.

De vrijwilligersprijs wordt uitgereikt aan een persoon of organisatie per categorie, maar staat symbool voor alle mensen die vrijwilligerswerk doen in de gemeente Spijkenisse. Alle genomineerden staan op www.spijkenisse.nl/vrijwilligers.

Naast een wisseltrofee ontvangen de winnaars een kunstcheque die besteed kan worden bij een lokale kunstenaar. De cheque kan ook gebruikt worden om een replica aan te schaffen van de wisseltrofee van kunstenares Lenie van Well.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl