Rutger onderzoekt politiemishandeling

Wat een gezellige feestdag met feesttent en een wielerronde had moeten zijn, eindigde voor bezoekers, op 6 augustus in Oostvoorne, in doktersbehandelingen en zelfs ziekenhuisopnames. En het waren niet de bezoekers zélf die er een potje van maakten.

De politie had een half peleton éénstrepers ingezet om ‘de orde’ te bewaren. Wat volgde was inderdaad die massale dorpsvechtpartij, agressie en bedreigingen waarbij de politie ‘de regie’ in handen had. Luister voor je de repo gaat checken, eerst eens de voicemail.

Rutger, van Geenstijl.tv sprak gistermiddag met zeker tien getuigen van wat in de ogen van de getuigen en slachtoffers een absurd gewelddadig politieoptreden was.

Rutger checkte het gebroken been, drukte zachtjes op de blauwe plekken en ging met de slachtoffers mee naar het bureau te Spijkenisse, om verhaal te halen. Bekijk hier het verslag.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl