Ruwaard van Putten Ziekenhuis ontvangt lintje

rpz-pinkHet Ruwaard van Putten Ziekenhuis heeft een lintje ontvangen van de Borstkanker Vereniging Nederland (BVN), omdat het ziekenhuis voldoet aan de door de vereniging gestelde criteria die belangrijk zijn voor borstkankerpatiënten.

Het Ruwaard van Putten Ziekenhuis neemt deel aan de landelijke monitor van de BVN, omdat het ziekenhuis veel waarde hecht aan de mening van zijn klanten (patiënten) en hun belangenverenigingen. Het ziekenhuis is trots dat het een lintje heeft toegekend gekregen. Het betekent erkenning voor de grote inzet van de medici, de oncologieverpleegkundigen en de overige medewerkers van het ziekenhuis rond de zorg voor patiënten met kwaadaardige aandoeningen. Het ziekenhuis beschikt over alle moderne diagnostische mogelijkheden om borstkanker op te sporen en zo snel en goed mogelijk te behandelen.

De monitor van de BVN heeft als doel om patiënten inzicht te geven in de organisatie van borstkankerzorg in een bepaald ziekenhuis en geeft aan in hoeverre het ziekenhuis aan de verwachtingen van de belangenvereniging voldoet. Daarin zijn de ervaringen van patiënten met het ziekenhuis meegenomen. De BVN heeft daartoe achttien criteria opgesteld. Het ziekenhuis voldoet aan de criteria van de BVN, reden voor het lintje.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl