Schenkelweg tussen Heemraadlaan en Maaswijkweg maand afgesloten

De Schenkelweg is vanaf 29 juni tot 27 juli tussen Heemraadlaan en Maaswijkweg in de richting van de Maaswijkweg afgesloten. Werkzaamheden voor de reconstructie van de kruising ten behoeve van de Groene golf maken deze tijdelijke afsluiting noodzakelijk.

Verkeer vanaf De Dijkgraaf wordt omgeleid via de Heemraadlaan. Borden geven de verschillende omleidingroutes aan. Ook Connexxion gaat tijdelijk een andere route via Hekelingseweg en Heemraadlaan rijden omdat de Eikenlaan niet kan worden gebruikt.

Aan het einde van week 29 (rondom 16 en 17 juli) en aan het einde van week 30 (rondom 23 en 24 juli) wordt op het hele wegvak tussen Heemraadlaan en Maaswijkweg geasfalteerd en belijning aangebracht. De Schenkelweg is dan in beide richtingen afgesloten vanaf Heemraadlaan tot Eikenlaan. Omleidingborden worden ingezet om omleidingroutes aan te geven en weggebruikers bijtijds te informeren.

 

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl