Schietpartij Spijkenisse, één dode, één gewonde. UPDATE

schietpartij-hoeklaan-fpBij een schietpartij op de Hoeklaan is vrijdagmiddag een man om het leven gekomen. Een vrouw is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond half drie kreeg de politie een melding van een twist in relationele sfeer bij een woning aan de Hoeklaan.

Gealarmeerde agenten gingen naar de woning. Bij de woning zagen zij geen personen. Wel reden er twee auto’s bij het huis vandaan. De voorste auto had een vrouwelijke bestuurder. De tweede auto werd door een man bestuurd. De man reed de vrouw klem waarna hij een wapen trok en op de vrouw schoot.

Relatie tussen de man en de vrouw

De vrouw die beschoten is door de man, is een 39-jarige dame uit Spijkenisse. De man die de vrouw beschoten heeft, is een 46-jarige zonder vaste woon- of verblijfplaats. Direct nadat agenten de man hadden gewaarschuwd en neergeschoten, hebben zij hem nog gereanimeerd. Dit mocht niet meer baten; hij is ter plekke overleden.

Er is ook meer bekend geworden rondom de relatie van de vrouw en de overleden man. Getuigen geven aan dat de man en de vrouw een relatie hebben gehad in het verleden.

Omdat de man is overleden aan een politiekogel zal het onderzoek naar de aanleiding worden verricht door een team van de rijksrecherce. Deze is volop bezig met het onderzoek.

schietpartij-hoeklaan04schietpartij-hoeklaan06schietpartij-hoeklaan07

{youtube}YoZk6kmn61Y{/youtube}

© Foto’s Dion Meijer / VPinfo.nl
© Video: ongemonteerd materiaal RTV Rijnmond

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl