Skillzlab in TexMex Spijkenisse

texmex-skillzlabRegelmatig kloppen jongeren aan bij TexMex met plannen voor activiteiten en projecten die zij graag willen uitvoeren.

Hier wordt uiteraard gehoor aan gegeven door de medewerkers van het jongerencentrum/ muziekpodium, waardoor er al een aantal leuke activiteiten hebben plaatsgevonden. Denk bijvoorbeeld aan een modeshow, een hiphopbenefietconcert en een avondje poetry.

Om meer bekendheid aan het pand in de Vredehofstraat te geven als zijnde kweekvijver voor jong talent’, is Skillzlab opgericht. Skillzlab is bedoeld voor alle jongeren (13 tot 27 jaar) in Spijkenisse en omgeving! Jongeren die over talenten en kwaliteiten beschikken die zij willen ontwikkelen en/of over willen dragen naar anderen. Maar ook voor jongeren die hun talenten en kwaliteiten nog moeten ontdekken.

TexMex beschikt over twee podia en verschillende ruimtes waarvan optimaal gebruik gemaakt kan worden door de jongeren die zich aanmelden voor Skillzlab. Denk aan muziekoptredens, modeshows, exposities, dans, studio, oefenruimte en workshops.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Skillzlab, of ben je jong en wil je jezelf aanmelden, check dan de site www.texmex.tk en meld je aan!

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl