Slagwapen gevonden

malledijkDe politie heeft maandag in Spijkenisse een slagwapen gevonden waarmee de overleden Nanda Kerklaan mogelijk is geslagen.

Eigenlijk was het politieteam bij de Malledijk op zoek naar iets heel anders: er zou mogelijk nog een ketting van de in 2010 overleden vrouw liggen.

Justitie verdenkt twee mannen ervan dat ze de vrouw hebben overvallen en vermoord. Het gaat om Patrick S., die ook al wordt vervolgd voor de moord op de 22-jarige Farida Zargar, en zijn vermeende handlanger Timothy S..

Nanda Kerklaan werd begin 2010 zwaargewond gevonden bij de Malledijk. Ze overleed later aan haar verwondingen. Lange tijd was onduidelijk of haar dood een ongeluk of een misdrijf was, totdat justitie door opmerkingen van Patrick S. het idee kreeg dat hij ook iets met de dood van de 43-jarige vrouw te maken had.

Justitie was naar aanleiding van nieuwe aanwijzingen maandag bij de Malledijk op zoek gegaan naar een halsketting van Nanda Kerklaan. Die is vooralsnog niet gevonden.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl