Sleutels huurwoningen Vier Werelden uitgereikt

4wereld-huur01Op maandag 12 december zijn de eerste vier huurwoningen van Maasdelta in de Vier Werelden opgeleverd.

Op het activiteitendek ontvingen de huurders een bos bloemen. Manager Wonen Ingeborg Dalderup van Maasdelta Spijkenisse overhandigde symbolisch de eerste sleutel aan de eerste huurders, familie Tasma.

Het bouwproject De Elementen wordt ontwikkeld door de gemeente Spijkenisse en in vier fasen gebouwd. Met de bouw van de Vier Werelden startte de realisatie van De Elementen aan de Oude Maas.

Op 12 december zijn de eerste vier sleutels uitgereikt. De gelukkige huurders kregen na de overhandiging van de bloemen en de symbolische sleutel een korte rondleiding door het complex. Hierbij legde de opzichter Erik Giezen uit, hoe onder andere de garagedeuren en het warmtepompsysteem werken.

Na de rondleiding in het complex zijn de huurcontracten op het kantoor van Maasdelta Spijkenisse ondertekend en de sleutels in ontvangst genomen. De huurders vertrokken tevreden met het idee binnenkort in hun nieuwe woning te klussen.

De Vier Werelden

Het gebouw De Vier Werelden is zo’n 70 meter hoog en heeft ruim 250 appartementen. Het gebouw bestaat uit vier ‘werelddelen’: Village, Metropole, Coast en City. Maasdelta Spijkenisse verhuurt 40 appartementen in Coast, 24 in Village en 26 in City. De woningen aan de rivierzijde liggen op het noorden, de woningen aan de parkzijde liggen op het zuiden. De overige woningen in het complex zijn koopwoningen. De koop- en huurwoningen zijn niet van elkaar gescheiden, maar liggen door elkaar verspreid over de etages.4wereld-huur02

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl