Sluitingstijden horeca verruimd voor WK finale

oranje02Het Nederlands elftal speelt zondag 11 juli 2010 de finale van het WK Voetbal in Zuid Afrika. De afgelopen wedstrijden hebben laten zien dat een overwinning leidt tot een groot volksfeest.

Een deel van dit feest concentreert zich in en rond de horeca in Spijkenisse. De gemeente Spijkenisse verwacht en hoopt dat dit een groot feest wordt.

Voor de nacht van zondag 11 juli op maandag 12 juli 2010 is een algemene ontheffing van het sluitingsuur verleend. Er zijn voor deze nacht geen sluitingstijden vastgesteld. De terrassen buiten het centrum mogen zondag 11 juli 2010 tot 24.00 uur open blijven. Daarna moeten deze leeg zijn.

Voor de terrassen in het centrum gelden de normale sluitingstijden. De nacht van zondag 11 juli op maandag 12 juli 2010 is van 19.00 tot 02.00 uur aangewezen als collectieve festiviteit. De horeca mag dan iets meer geluid maken. De gemeente Spijkenisse hoopt op een mooie, sportieve wedstrijd en hoopt dat de voetballiefhebbers zich ook sportief gedragen en er een mooi volksfeest van maken.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl