Spijkenisse: opnieuw ONS – VVD – CDA

wethoudersDe afgelopen week heeft ONS gesproken met alle politieke partijen in Spijkenisse.

Naar aanleiding van deze informatieronde heeft de fractie van ONS besloten om in de tweede ronde verder te praten met de VVD en het CDA om te komen tot een collegeprogramma en een college.

De gesprekken met de politieke partijen zijn door ONS als zeer constructief ervaren. Dat geeft veel vertrouwen voor de samenwerking in de komende vier jaar.
Met alle partijen is gesproken over de uitslag van de verkiezingen, de gewenste coalitie en hun speerpunten voor het nog te schrijven collegeprogramma.

Richard Sitton is door de ONS fractie gevraagd om de rol van informateur op zich te nemen. De komende week wordt er door de informateur inhoudelijke informatie verzameld en uitgewisseld. Daarna gaan de gesprekken tussen de beoogde coalitiepartners van start. De verwachting is dat medio april het collegeprogramma en de personele bezetting gepresenteerd kan worden.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl