Spijkenisse: Pas op voor uwhuisveilig.nl aan de deur

uwhuisveilgJa hoor, daar ging de bel. Een grijze meneer met een partij vage kaartjes aan zijn jas gehangen.

Of wij niet het perfecte systeem wilde hebben waardoor wij beter bescherm zijn tegen bijna alle rottigheid die je maar kan overkomen.

Snel laat hij nog even een filmpje zien op zijn tablet.

Angst aanjagende reportage hoe snel men niet je huis in is. Oja, niet getreurd, de man heeft gelukkig voor ons ALLEEN VANDAAG een aanbieding waar je eigenlijk geen nee op kan zeggen. Het kastje en alle hardware wordt GRATIS geplaatst en voor slechts 30 euro per maand zouden wij veilig kunnen leven.

Tijdens het gesprek wil de grijze man, die namens uwhuisveilig.nl zegt te handelen, dolgraag bij ons naar binnen. No Way! Zodat die van ieder ding in huis kan zeggen hoe risicovol het hier is. Rampspoed verkondigt de man.

Laat je niet van de wijs brengen. Zo’n systeem heb je niets aan. In geval van nood doe je net zo lang er over om 112 te bellen. Sterker nog, met het systeem duurt het zelfs langer .Immers men zal eerst nagaan of het niet valse melding nummer zoveel is die een meldingssysteem veroorzaakt. Zou u 112 direct bellen, dan is die vertraging er niet!

En ook bij inbraak heb je er waarschijnlijk weinig aan. Beter is een goede inboedelverzekering, verlichting, goede sloten en maak van uw huis geen etalage.

Dus staat er de komende dagen een meneer met een rode jas aan uw deur. Zwaai hem vriendelijk toe, laat maar weer weglopen, pas op dat u niet in de gladde praatjes trapt. 

U begrijpt, wij hebben de man de deur gewezen, vriendelijk nog wel even om zijn visitekaartje gevraagd. Die kregen we, maar daar moest hij zelf nog wel zijn naam op schrijven. Zegt al heel wat als de verkoper geen voorbedrukte kaartjes heeft.

Lees meer op deze site 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl