Sport Experience voor VMBO-scholen

sportende-kinderenHet sportteam van de gemeente Spijkenisse organiseert in samenwerking met studenten van het Albeda College op donderdag 27 mei Sport Experience 2010.

Dit groot sportevenement is voor de derdejaars leerlingen van de drie deelnemende VMBO- scholen OSG de Eilanden, Penta College de Oude Maas en Charles de Foucauld.

In totaal doen ongeveer 400 leerlingen mee aan Sport Experience 2010. Zij maken dan kennis met sporten als tang too do, turnen, flag football, foamball, squash en vele andere sporten. Sport Experience wordt gehouden in Racketcentrum Halfweg aan de Einsteinweg 6 in Spijkenisse.

Sport Experience 2010 is een onderdeel van het project “VMBO on the move”.
Het afgelopen jaar hebben leerlingen van de deelnemende scholen kennismakingslessen gevolgd en een sportmarkt gehad. Sport Experience is de laatste activiteit van dit project.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl