Sportdag voor kinderen uit Stari Majdan

stari-majdanStichting Kinderhulp Voorne-Putten is inmiddels een begrip op Voorne-Putten. Dit jaar organiseren zij, voor de 17e keer een vakantie voor kinderen uit Bosnië.

De kinderen komen deze keer uit een weeshuis en 2 scholen in de omgeving van Stari Majdan.

De kinderen worden ondergebracht bij gastgezinnen uit Voorne-Putten, Rozenburg en Oud Beijerland. De gastgezinnen bieden de kinderen niet meer en minder dan een warm hart en huis. Daarna gaan zij ook weer graag terug naar hun eigen huis. Maar wel, en dat weten we uit ervaring, een beetje meer weerbaar en met een fantastische ervaring in hun rugzak.

Tijdens deze vakantie organiseert de Stichting Kinderhulp Voorne-Putten diverse activiteiten. Vrijdag 2 april was dat de sportdag, die door studenten van het Zadkinecollege [Sport en recreatie] was verzorgd.

Aan het einde van de dag vond de uitreiking van de medailles plaats door burgemeester Mirjam Salet, die ook ambassadeur van deze Stichting is.

Wilt u meer informatie over de actie: kijk op de website: www.kinderhulpvoorneputten.nl

KinderhulpKinderhulpkinderhulpKinderhulp© Foto’s: Cok de Coninck / VPinfo.nl

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl