Sportinstuif in combinatie met jeugdsportverkiezingen

jeugdsportDoor middel van sportverkiezingen neemt het gemeentebestuur van Hellevoetsluis sinds de negentiger jaren een moment om terug te blikken op de sportprestaties van het afgelopen jaar.

Het college van B&W heeft nu besloten met de oorspronkelijke sportverkiezingen te stoppen en zich meer in te zetten voor de jeugd. In overleg met de sportjury is gekomen tot een nieuwe opzet, waarbij alle jeugdkampioenen over het seizoen 2009/2010 worden uitgenodigd voor een spectaculaire sportinstuif in sportcentrum De Eendraght.

Voorheen werd op voordracht van een sportjury een Sportploeg, Sportman en Sportvrouw over het afgelopen sportsei¬zoen gekozen met tevens een verkiezing van de jeugdsporter en sportvrijwilliger van het jaar. Vanwege een afnemende belangstelling voor de sportverkiezingen is nu gekozen voor een andere opzet.

Strijden voor prijzen

In zowel sporthal als zwembad zullen er verschillende sportattracties opgesteld worden, waarbij er middels een instuifvorm gestreden kan worden om prijzen. Na het sportevenement zullen de prijzen voor de jeugdsporter, jeugdsportster en jeugdsportteam van het jaar 2010 uitgereikt worden. Daarna zal er nog disco worden gehouden, waarbij een DJ zal zorgen voor de muziek. Het jeugdsportevenement en de jeugdsportverkiezingen zullen worden gehouden op vrijdag 5 november in sportcentrum ‘De Eendraght’ vanaf 17.30 uur .

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl