Start bouwwerkzaamheden Port Brielle

Deze week wordt gestart met de bouw van Port Brielle, het prachtige woonproject aan het Brielse Meer. Dit populaire project (waarvan type A en F1 inmiddels zijn uitverkocht) kenmerkt zich o.a. door de prachtige ligging aan het water van het Brielse Meer, gelegen vlakbij Brielle, maar ook door de diversiteit in woningtypen.

Nu de werkzaamheden starten, willen projectontwikkelaar Uniform Vastgoed B.V. (in samenwerking met bouwbedrijven Weba en Panagro) alle kopers, buren en belangstellenden de gelegenheid geven om een kijkje te nemen op het bouwterrein van Port Brielle.

Daar zullen impressies van de woningen een goed beeld geven van hoe deze nieuwe woningen er straks uit zullen zien. Ook vanaf het water gezien krijgen bezoekers een goed beeld van deze wijk in wording. Alle partijen zijn aanwezig, waaronder de makelaars Van Ravens Makelaardij en Ooms Makelaardij.

Tijdens de Open Dag worden allerlei activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Zo kunnen geïnteresseerden elk uur een tocht maken met het Geuzenschip “De Admiraal” en is er een springkussen voor de kinderen. Ook voor de inwendige mens is er vanalles te beleven. Kijk voor het programma van de dag op www.portbrielle.nl.

De architecten die tekenden voor Port Brielle, hebben zich laten inspireren door de schitterende omgeving. Het plan oogt eigentijds en heeft een bijzondere allure. De vormgeving is strak, het materiaalgebruik modern. De grote variëteit aan woningtypen maakt wonen in Port Brielle aantrekkelijk voor uiteenlopende groepen. Voor zowel gezinnen als starters, maar ook voor koppels die de luxe van een appartement zoeken. De kleinschaligheid van het plan garandeert dat Port Brielle een intiem karakter heeft. Per woningtype gaat het maar om kleine aantallen.

De aantrekkingskracht van Port Brielle heeft vooral te maken met de schitterende ligging. Brielle ligt aan een afgedamd gedeelte van de Oude Maas. Het gebied eromheen heeft zich ontwikkeld tot een recreatiegebied dat tot in de verre omtrek bekendheid geniet. Zeilen, pleziervaart of gewoon met de kinderen pootje baden aan een van de uitgestrekte zandstranden: het kan er allemaal. Plezierig aan het recreatiegebied ‘Brielse Maas’ is de ruimte. Door de grootte van het gebied is er altijd wel een rustig plekje te vinden. Ook zijn er veel uitgestrekte wandel- en fietspaden.

Populaire plaatsen zoals Oostvoorne en Rockanje liggen dichtbij. Ook voor visliefhebbers is Port Brielle en haar omgeving een eldorado. En de aanwezigheid van Jachthaven “Port Brielle” maken dit woonproject extra aantrekkelijk. Het betreft hier een particuliere jachthaven die zich onderscheidt door haar unieke ligging en bijgelegen faciliteiten. Er is plaats voor ca. 100 vaartuigen van verschillende formaten. Direct aan de jachthaven ligt het sfeervolle restaurant “Kapitein Haak”, waar het op het terras goed vertoeven is.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl