Stem op de “Duckstad”coalitie

duckstadDe uitslag is bekend. Een grote ONS die met één of twee partijen de nieuwe coalitie kan gaan vormen.

ONS heeft aangegeven dat zij met de huidige coalitie (ONS-VVD-CDA))verder wil maar is dat ook uw voorkeur?

Zou VVD die nu, die fors groter is geworden, wel genoegen nemen met slechts 1 van de 5 wethoudersposten. Daarmee zou er een onbalans zijn met het veel kleinere CDA, de partij die opnieuw 2 zetels in de raad heeft. VVD groeide immers van 3 naar 5 zetels. Het CDA is dan de “calimero” van deze coalitie.Of om een eerlijke verdeling mogelijk te maken een extra wethouder? Los van de kosten, de vraag of dat wenselijk is.

Logisch dat ONS twee partners wil. Gaat de ene partij niet mee in de plannen van de ONS, is de steun van de andere partner voldoende om een voorstel te laten aannemen. Of opent de ONS de deur naar die andere nieuwkomer: Trots op Nederland. Die kans lijkt ons zeer onwaarschijnlijk. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit in Duckstad.

Maar wat vindt u? Breng uw stem uit op deze pagina.

{MEDIUMRECTANGLE}

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl