Sterkste man krijgt subsidie

sterkstemanHellevoetsluis geeft de organisatie van de Dutch Strongman Cup, Stichting STER, in Hellevoetsluis een subsidie van 4.000 euro. De wedstrijd met de sterkste mannen van Nederland zal op zondag 15 november plaatsvinden in sportcomplex De Eendraght.

Hellevoeter Fouad Hsaini, 3-voudig Sterkste Man van Nederland in de gewichtsklasse tot 105 kilogram en huidig sportman van het jaar van Hellevoetsluis, is de organisator van dit evenement.

De Dutch Strongman Cup is een wedstrijd waarvoor de sterkste mannen van Nederland worden uitgenodigd. Omroep RTL maakt altijd opnamen van de wedstrijden, die op een later tijdstip worden uitgezonden. Op de wedstrijddag zelf is het spektakel gratis toegankelijk voor bezoekers.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl