Straatroven opgelost

De politie heeft met de aanhouding van een 23-jarige Spijkenisser vijf straatroven in zijn woonplaats en twee in Hoogvliet opgelost.

De man moet zich morgenochtend verantwoorden voor de rechtbank in Rotterdam.

Sudhur S. beroofde willekeurige slachtoffers in Spijkenisse in de periode tussen 1 maart en 8 april van dit jaar.

Dat gebeurde volgens het Openbaar Ministerie onder meer op de Ruwaard van Puttenweg en de Winston Churchilllaan in zijn woonplaats. Een pizzakoerier en een zwakbegaafde man behoorden eveneens tot zijn slachtoffers. De laatste werd ook bedreigd. Hij moest 500 euro afstaan aan de Spijkenisser. Bij de berovingen schuwde S. geweld bepaald niet.

Hij maakte ook in buurgemeente Hoogvliet twee slachtoffers. Op de Doggersbank beroofde hij zowel een persoon op 10 november vorig jaar als in de nacht van 8 op 9 april .

Opvallend is dat de man op één dag twee keer toesloeg; eerst op de Winston Churchilllaan én ’s nachts op de Doggersbank.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl