Straks Dallas aan het Spui?

golfGewapend met cowboyhoed en sporen aan de laarzen rij ik te paard naar de handig gesitueerde, golfbaan achter mijn enorme ranch voor een lekker potje golf in het weekend.

Na het slaan van 18-holes breng ik mijn paard terug naar de stal en neem ik nog een Budweiser op mijn veranda, terwijl ik mijn landgoed over zie …

Hoe bedoelt u, u heeft geen paard, geen ranch en u speelt geen golf? Weet u wel waar u bent? Dit is Dallas aan het Spui hoor! Na het “Manhattan” aan de Maas is dit nu het volgende Amerikaanse thema in The United States of Spijkenisse.

Liever huizen voor de gewone man

Tja, voor u als “gewone” inwoner van Spijkenisse met modaal inkomen zijn er geen woningen. Ook voor u als Oud-Spijkenisser van 80 jaar is er geen plek, want in plaats van 100 generatiewoningen, 100 starterswoningen of 100 woningen voor de financieel minder draagkrachtige, bouwen we liever 45 villa’s. Uiteraard mag u als burger best, terwijl u groen ziet, nee niet van de prachtige parken, maar van jaloezie, langs onze villa’s fietsen hoor!

Beste Spijkenissers, is dit echt wat u voor ogen heeft, of richten we ons de komende jaren op de realiteit en werken en bouwen we aan een Spijkenisse waar we allemaal een leuke en betaalbare woning kunnen vinden?

Met realistische groet en zonder cowboyhoed,

 

Dennis C. Kabbedijk

Inwoner van Spijkenisse en kandidaat raadslid voor LPF (Lokale Politieke Federatie) Lijst 10

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl