Subsidieregeling zonnepanelen Hellevoetsluis

zonnepaneelOp donderdag 8 april 2010 gaat de subsidieregeling zonnepanelen van start.

Door deze regeling kunnen particuliere huiseigenaren van Hellevoetsluis bij de aanschaf van zonnepanelen een subsidie krijgen van 25 procent van de aanschafkosten met een maximum van EUR 1.000,-. De aankoop van de zonnepanelen moet na ingang van de subsidieregeling hebben plaatsgevonden.

De subsidieregeling maakt onderdeel uit van het gemeentelijk milieu- en klimaatbeleid waarbij de gemeente Hellevoetsluis streeft naar een vermindering van het energieverbruik en een toename van het gebruik van duurzame energiebronnen en bouwmaterialen.

Aanvraagformulieren kunt u vanaf 8 april 2010 downloaden via de gemeentelijke website www.hellevoetsluis.nl/gemeenteloket/subsidies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Bouwen en Ruimte en Milieu bereikbaar op 0181-330477.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl