Tarieven UPC fors omhoog per 1 januari

upc-logo-fpUPC verhoogt per 1 januari een aantal consumententarieven. Abonnees van alle dual play en triple play pakketten gaan één euro per maand meer betalen.

Ook wijzigen enkele gesprekstarieven voor bellen. Bellen naar vaste nummers kost 0,04 euro per minuut in plaats van 0,036 euro.

Mobiel bellen gaat van 0,17 euro per minuut naar 0,175 euro. Voor alle gesprekken geldt een starttarief van 10 cent, ook in de gratis periodes.

Het tarief van het UPC Standaardpakket Radio/TV is voor 2010 vastgesteld op 16,80 euro per maand. (was 16,70 euro). In de gemeenten Bernisse, Brielle, Hellevoetsluis, Ridderkerk, Rozenburg, Spijkenisse en Westvoorne gaat het tarief naar het standaardtarief doordat afspraken met de gemeente eindigen.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl