Themabijeenkomst vergeetachtigheid in Westvoorne

post-it-notesIedereen vergeet wel eens dingen en bij het ouder worden neemt de vergeetachtigheid toe.

Het geheugen werkt vaak niet meer zoals op jongere leeftijd. Om daarmee om te gaan organiseert het Careyn Consultatiebureau voor Senioren in Westvoorne op 26 maart as. een themabijeenkomst over vergeetachtigheid voor belangstellenden vanaf 60 jaar.

Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven over het geheugen, over ouder worden, de oorzaken van vergeetachtigheid en hoe er mee om te gaan. Er worden tips en geheugensteuntjes aangereikt en er wordt een oefening geheugentraining gedaan.

De themabijeenkomst vindt plaats op vrijdag 26 maart as. in de Lange Dam in De Leemgaarde aan de Patrijzenlaan 6 te Oostvoorne en duurt van 13.30 tot 15.30 uur. Spreker tijdens de bijeenkomst is de heer Karel van Daalen. De heer van Daalen is 69 jaar en noemt zichzelf liever senior dan oudere. Na zijn pensioen maakte hij bij de GGD/Brabant West deel uit van het team seniorenvoorlichters. Zo is hij ertoe gekomen bij diverse instellingen voorlichting te geven en te spreken over leefregels om langer van een goede gezondheid te kunnen genieten.

Deelname aan de themabijeenkomst is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via Careyn Klantenservice 088 – 123 99 88.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl