Tour de France, voorbij voor je het door had

tour01Afgelopen week tijdens het voetbal riep de commentator: Over 10 jaar weet u nog precies waar u was tijdens deze wedstrijd.

Maar voor de mensen die wonen langs de route van de Tour de France zal deze dag belangrijker zijn geweest.

Eerst een reclamecaravaan, gevolgd door ruim 200 renners, vele motoren en compleet rijdende fietsenhandels.

Je moet het maar een keer gezien hebben zullen we zeggen. Voor mensen die niet van fratsen houden, het hele grapje heeft deze regio een hoop geld gekost en gezien de snelheid waarmee men voorbij flitste mag je je afvragen hoeveel dit promotioneel heeft opgeleverd. Ach het was wel eens leuk om mee te maken. Zullen we het daar maar op houden? 

En wie na al die fietsers nog even een feestje wilde meemaken, in het centrum van Spijkenisse was het afgeladen druk. Jeroen van der Boom zong daar zijn grootste hits.Iets wat het toegestroomde publiek zeker kon waarderen (hoera, geen Amazing Stroopwafels)

tour de france doortochttour doortochttourtour02tour03tourtour04tourtour05

 

tour10tour11tour12tour13tour14tour15tour16tour17

tour07tour08tour09

tour06© Foto’s : Dion Meijer, Irene Hoogenraad, Mariah en Cok de Coninck

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl