Tourtochten onderdeel van Tourfeest Hellevoetsluis

wielrennen02Naast het profpeloton op zondag 4 juli zullen naar verwachting meer dan 5.000 toerrijders op zaterdag 3 juli door Hellevoetsluis rijden tijdens één van de verschillende tourtochten.

Hellevoetsluis wil de fietsliefhebbers graag ontvangen.

De doorkomst van de tourtochten van zaterdag 3 juli maakt in Hellevoetsluis de feestvreugde van het in het teken van de Tour de France staande weekend alleen maar groter. De tourtochten worden georganiseerd door vijf wielerverenigingen uit de regio, waaronder het Hellevoetse WTAC Waterstad. De route zal door de Vesting lopen en er komt een verversingspost op het Land van Paling. Hier kunnen de rijders even rusten en iets te eten en te drinken krijgen en eventueel hun deelnamekaart afstempelen.

De doorkomst van de vele fietsliefhebbers sluit prima aan bij andere te organiseren evenementen in het Tourweekend. De gemeente Hellevoetsluis ondersteunt de doorkomst en zal voorbereidingen treffen om de vele fietsers te ontvangen.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl